Welkom op de website Sprekend Werkstuk, praktijk voor beeldende therapie van Janine Mickers, creatief therapeut beeldend vormen.

Beeldende therapie is ook wel bekend als creatieve therapie. Samen met muziektherapie, dramatherapie, psychomotorische therapie en speltherapie vallen de werkvormen onder de noemer Vaktherapie.

Beeldende therapie is een ervaringsgerichte behandeling, een doe-therapie, voor emotionele problemen, sociale en psychische klachten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Zit je niet lekker in je vel, ben je snel boos, verdrietig of bang, of weet je niet zo goed wat je wil, dan kan ik je helpen om meer inzicht in je probleem te krijgen. Het helpt om emoties te uiten, om gebeurtenissen te verwerken, nieuwe mogelijkheden te ontdekken, om te oefenen met nieuwe vormen van gedrag, om vervolgens vol vertrouwen weer verder te ontwikkelen.

Dit doen we door te schilderen, te tekenen of te werken met klei. Je hoeft er niet goed in te zijn, het gaat om het doén, niet om het resultaat.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Ofwel: je werkstuk spreekt voor jou!

Naast beeldende therapie geeft Sprekend Werkstuk ook schilderlessen en workshops zoals: grensverleggend schilderen voor volwassenen, schilderen voor kinderen, art-journaling

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  06-49637457

 

Praktijkgegevens

 

Sprekend Werkstuk, praktijk voor beeldende therapie

Janine Mickers
Kleikampen 3
5421 NR Gemert
Tel: 06-49637457

 

Algemene Voorwaarden

 

Privacy Document

 

Klachten Procedure

 

Lid van: Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) registratienummer 7901.  Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB), Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie ( NVBT) en Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen ( SRVB) Lidmaatschap nummer 5685. Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) registratienummer 810089R. Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) nr. 100012757. Psychsociale therapie prestatiecode 24502.   K.v.K. nr. 58008497

logo nfg    logo rcbz srvb logo LOGO NVBT zorgkaart4kids fvb logo kleinlogo.min  LOGO voor Word 4 2

 

Volg mij:
facebook logo klein


linkedinlogo

 

 

 

artikelgemertsekrant

Weekblad voor Gemert-Bakel donderdag 1 oktober 2015!

              

weekvandeopvoeding

Workshop Art-journaling in bibliotheek Gemert

Art-journaling is het maken van een creatief dagboek, ofwel schilderen, tekenen,knippen en plakken samen met schrijven over wat je bezig houdt, waar je je zorgen over maakt of wat je wensen zijn. Tijdens week van de opvoeding gratis lezing/workshop op 9 oktober van half 4 tot 5 uur  in de bibliotheek in Gemert over het belang van creativiteit in de opvoeding.

> Lees verder ...

 

 

Een uitgebreid verhaal over mij staat in hoofdstuk 9 van het boekje:  “De reis van de heldin”

de reis van de heldin website

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

artikel krant              poster pesten

 

balans kaft balans 1 balans 2 balans 3

 

 

P1220982

Janine Mickers

heldin 1 klein

heldin 2 klein